Skip to content

Yhteystiedot

 

Miten voimme auttaa?

Alta löydät Requeste-asiakkaillemme tarkoitetun tukipalvelun yhteystiedot.

Kun haluat saada lisätietoja Requeste-ratkaisusta, varaa demoaika kalenterista tai täytä tietosi lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä pikimmiten!


Varaa demoaika kalenterista

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä – palaamme asiaan 24 tunnin sisällä.

Requeste-asiakkaiden tukipalvelu

Tukipalvelussamme järjestelmän asiantuntijat ovat apunasi arkisin klo 8.30 – 16.30. Voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjautuneena käyttäjänä asiakasportaalimme kautta.

helpdesk@requeste.com
+358 40 502 0671

Asiakasportaali Requeste-käyttäjille

Käyntiosoite

Sepänkatu 20
90100 Oulu

Asiakkuuksista, tukipalvelusta ja tuotekehityksestä vastaavat avainhenkilömme

asiantuntijat

Minna

Vastaan käyttöönottoprojekteista, myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta.
Varaa aika kalenteristani 
tai soittele 040 5839 319,
kun haluat sopia demolle ajan.

asiantuntijat

Mikko

Olen asiakastuesta vastaava tekninen asiantuntija. Apunasi kinkkisissä tilanteissa!

asiantuntijat

Teemu

Pidän huolen palvelinkoodista, rajapinnoista ja olen apuna asiakkaan eri järjestelmien integroinnissa Rekkuun.

asiantuntijat

Ari

Kun ihastut Rekun käytettävyyteen, ulkoasuun ja käyttöliittymän toteutukseen, minulla on ollut virtuaaliset näppini pelissä.

rekku

Rekku

Olen ahkera bugien jahtaaja, toimiston väkeä viihdyttävä virtuaalikoira.

Requeste on osa Efecteä

Requestea on aloitettu kehittäämään vuonna 1999. Alkuajoista lähtien Requesten tavoitteena on ollut auttaa tiimejä tehtävienhallinnassa ja raportoinnissa. Palvelua on kehitetty asiakkaiden tarpeiden ja teknologian kehityksen myötä moderniksi ohjelmistoksi, jolla on tällä hetkellä tuhansia käyttäjiä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Requesten kehittäminen ja koodaus tehdään kokonaisuudessaan Suomessa.

Vuonna 2023 Requesten omistajuus siirtyi ohjelmiston kehittäjältä Sysart Oy:ltä liiketoimintakaupan myötä Efecte Oyj:lle. Efecte on Eurooppalainen palvelunhallinnan mahdollistaja, jolle onnelliset ja tyytyväiset työntekijät ovat toiminnan edellytys. Toimiva työyhteisö mahdollistaa tärkeimmän tavoitteemme: tyytyväiset asiakkaat.

Autamme organisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan prosessinsa. Asiakkaamme ympäri Eurooppaa hyödyntävät pilvipalveluitamme tarjotakseen parempia palveluita loppukäyttäjilleen, vähentääkseen turhia kuluja ja mahdollistaakseen ketterän tavan toimia. Palvelumme tarjoavat ratkaisuja kuten IT palvelunhalintaa (ITSM) tiketöintiä, työntekijäkokemuksen mittaamista ja kehittämistä. Tarjonnassamme on myös workflown ja asiakaspalvelun kehittämiseen sopivat ratkaisut.

 

Löydät Efecten myös näistä kanavista:


 

 

Tutustu yritykseen: