Skip to content

Asiakkaitamme

Requeste on käytössä useissa eri kokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Laaja kattaus erilaisia toimialoja kertoo Requesten vahvuudesta mukautua erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Asiakkaamme ovat niin yksityisiä yrityksiä kuin kunnallisia toimijoita, kuten kaupunkeja ja käyttötavat vaihtelevat laajasti. Requestea käytetään erityisesti ulkoisen asiakaspalvelun hoitamiseen sekä sisäisten tehtävien hallintaan. Pitkäaikaisimmat Requesten käyttäjät ovat olleet asiakkainamme jo lähes 20 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta, Requeste on moderni ja jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto!

Asiakaspalautetta Requestesta

Keräsimme asiakkailtamme palautetta järjestelmän käytöstä. Valtaosa vastaajista (89,7 %) pitää Requestea hyvänä tai erinomaisena palveluna.

Erityisesti käyttäjät pitävät siitä, että ohjelmiston avulla asiakaspalvelutyötä voidaan automatisoinneilla nopeuttaa, mutta samaan aikaan kokonaisuuden hallinta ja tehtävien suoritusvarmuus paranee. Myös mahdollisuus räätälöidä palvelua omien tarpeiden mukaan saa kiitosta. Työtilanteiden reaaliaikainen seuranta tuo palvelun käyttäjille myös esiin tärkeimmät oman toiminnan kehityskohteet.

Erityistä kiitosta saa myös asiakaspalvelun toiminta. Yksikään vastaaja ei antanut negatiivista palautetta asiakaspalvelun toiminnasta. Kysymyksiin ja erilaisiin ongelmatilanteisiin vastataan nopeasti. Requesten asiakaspalvelussa kysymyksiin vastaavat henkilöt, jotka vastaavat palvelun teknisestä kehittämisestä, joten palaute menee suoraan kehittäjille.

 

Tutustu ominaisuuksiin Hinnoittelu

 

Tilaa järjestelmän esittely!

 

Requeste-palvelua käyttävät jo