Usein kysyttyä
Kokosimme tänne usein työssämme kohtaamia kysymyksiä. Toivottavasti löydät niistä kaipaamasi vastauksen!
Otathan kuitenkin rohkeasti yhteyttä meihin, kun haluat tietää lisää järjestelmästämme, toimintatavoistamme tai muista aiheista.
Kysy lisätietoja Lue lisää blogistamme
Requeste-järjestelmä
Toimiiko Requeste mobiilissa?
Requesten moderni selainkäyttöliittymä toimii niin tietokoneilla kuin mobiililaitteissa.
Mikä ohjaa Requesten kehitystä?
Requesten kehitystyöhön vaikuttavat asiakkaidemme antamat palautteet sekä toiveet. Kehitystyön ytimessä pidämme hyvää käytettävyyttä; järjestelmän tulee helpottaa arkea asiakaspalvelussa ja tehtävien hallinnassa eikä luoda lisähaasteita työpäivään.
Miten saavutettavuus on huomioitu Requestessa?
Requesten asiakasportaali on EU:n saavutettavuusdirektiivin tasojen A ja AA mukainen.
Onko Requeste GDPR yhteensopiva?
Requeste mahdollistaa GDPR-vaatimusten mukaisen työskentelyn.
Kenelle Requeste on tarkoitettu?
Requeste on tarkoitettu helpottamaan asiakaspalvelun arkea ja luomaan parempaa kokonaisuuden hallintaa. Järjestelmä soveltuu eri kokoisille asiakaspalvelu- tai palautteenhallintatiimeille niin sisäiseen kuin ulkoiseen asiakaspalveluun. Asiakkainamme on pieniä, muutaman käyttäjän yrityksiä sekä suuria, satojen käyttäjien organisaatioita. Requesten voi helposti muokata erikokoisten tiimien tarpeeseen.
Mitä mieltä käyttäjät ovat Requeste-asiakaspalvelujärjestelmästä?
Teemme vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn ja viimeisin kysely tehtiin tammikuussa 2019. Tämän kyselyn vastausten mukaan valtaosa vastaajista (89,7 %) pitää Requestea hyvänä tai erinomaisena palveluna. Erityistä kiitosta saa myös asiakaspalvelun toiminta. Kysymyksiin ja erilaisiin ongelmatilanteisiin vastataan nopeasti. Requesten asiakaspalvelussa kysymyksiin vastaavat henkilöt, jotka vastaavat palvelun teknisestä kehittämisestä, joten palaute menee suoraan kehittäjille.
Tietoturvapolitiikkamme takia ainoastaan asennus omalle palvelimelle on mahdollista. Onnistuuko tämä?
Järjestelmä voidaan asentaa myös asiakkaan omalle palvelimelle. Suosittelemme kuitenkin asennusta tietoturvalliseen pilvipalvelutoimittajamme ympäristöön. Tällöin asiakkaan ei tarvitse huolehtia varmuuskopioinnista ja palvelimen päivityksistä.
Onko chat-palvelua saatavilla?
Järjestelmään voidaan yhdistää myös chat-palvelu, jonka avulla asiakaspalvelu voi vastata asiakkaiden kysymyksiin reaaliajassa. Chatista tulleet kysymykset voidaan myös lähettää Requesteen mikäli halutaan raportoida tai tutkia asiakkaan ongelmaa laajemmin.
Koulutus ja konsultointi
Saammeko apua palveluprosessien määrittelyyn?
Kyllä. Määrittelytyössä voitte hyödyntää meidän kokeneita henkilöitä, jotka ovat olleet mukana palvelutiimien prosessien kuvaamisessa.
Tarvitseeko järjestelmän käytön oppiminen laajaa koulutusta?
Pitkä koulutus ei ole tarpeen, käytön oppii nopeasti. Käyttöönoton yhteydessä toiminnallisuudet käydään peruskäyttäjien kanssa läpi asiakkaalle räätälöidyssä koulutuksessa.
Asiakastuki
Millä kielillä järjestelmän käyttöön saa tukea ja neuvoja?
Asiakastukemme palvelee sekä suomeksi että englanniksi.
Mitkä ovat asiakastuen yhteystiedot ja aukioloajat?
Sähköpostiosoitteemme on helpdesk@sysart.fi ja puhelinnumero 040 502 0671. Palvelemme sopimusasiakkaitamme arkisin klo 8.30-16.30.
Kun tarvitsemme uusille käyttäjille lisenssejä, miten ne tilataan?
Uusien käyttäjien lisenssit saa parhaiten tilattua suoraan asiakastuestamme helpdesk@sysart.fi
Ovatko lisenssit aina käyttäjäkohtaisia vai onko mahdollista käyttää myös yhteiskäytössä olevia lisenssejä?
Lisenssejä on kahdentyyppisiä; kiinteät lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia ja kelluvia lisenssejä voi käyttää useampi eri käyttäjä. Samassa ympäristössä voi olla molempia lisenssejä.
Miten toimin, jos hukkaan Requesten salasanani?
Salasanan saa vaihdettua kirjautumissivulla “Unohditko salasanasi?” -linkin avulla.
Toimitusajat ja hinnoittelu
Millaisella aikataululla järjestelmä saadaan käyttöön?
Järjestelmän käyttöönottoon vaikuttaa projektin laajuus. Yleensä puhutaan muutamasta viikosta, laajemmissa projekteissa käyttöönottoon voi mennä pidempi aika.
Miten käyttöönotto etenee?
Käyttöönottoprojekti lähtee liikkeelle tarpeiden kartoittamisesta ja workshopista. Näiden aikana selvitetään erilaiset työvaiheet, termistöt ja tehtävät, sekä vaiheet, joissa Requeste voisi helpottaa asiakaspalvelun toimintaa. Järjestelmän konfigurointityön jälkeen sitä testataan tulevien käyttäjien kanssa ja tehdään vielä tarvittavia muutoksia. Tämän jälkeen pidetään käyttäjäkoulutus ja otetaan järjestelmä käyttöön. Usein käyttöönoton jälkeen tulee vielä kysymyksiä tai muutoksia, näitä käydään läpi ja toteutetaan tarpeen mukaan.
Miten käyttöönottoprojekti on hinnoiteltu?
Käyttöönottoprojektin hinnoittelu perustuu käyttöön otettaviin ominaisuuksiin, projektin kokoon sekä työn määrään.