Skip to content

5.3.2019

Mitä mieltä Requesten käyttäjät ovat ohjelmistosta ja saamastaan palvelusta?

Kirjoittaja: Requeste-tiimi

Requeste on ohjelmisto, jonka avulla erilaiset asiakaspalveluyksiköt hallitsevat tehtäviä, tukipyyntöjä ja palautteita. Keräsimme tammi-helmikuussa palautetta järjestelmän käyttäjiltä, yhteensä kyselyymme vastasi 49 asiakastamme. Kiitos jokaiselle palautetta antaneelle ideoistanne palvelun edelleen kehittämiseksi!

 

Tehdään asiakaspalvelusta helpompaa!

Valtaosa vastaajista (89,7 %) pitää Requestea hyvänä tai erinomaisena palveluna. Erityisesti käyttäjät pitävät siitä, että ohjelmiston avulla asiakaspalvelutyötä voidaan automatisoinneilla nopeuttaa, mutta samaan aikaan kokonaisuuden hallinta ja tehtävien suoritusvarmuus paranee. Myös mahdollisuus räätälöidä palvelua omien tarpeiden mukaan saa kiitosta. Työtilanteiden reaaliaikainen seuranta tuo palvelun käyttäjille myös esiin tärkeimmät oman toiminnan kehityskohteet.

Erityistä kiitosta saa myös asiakaspalvelun toiminta. Kysymyksiin ja erilaisiin ongelmatilanteisiin vastataan nopeasti. Requesten asiakaspalvelussa kysymyksiin vastaavat henkilöt, jotka vastaavat palvelun teknisestä kehittämisestä, joten palaute menee suoraan kehittäjille.

 

Jatkokehitystoiveissa tekoälyä, palvelukokemuksen mittaamista ja lisää integraatioita

Kysyttäessä asiakkaiden mielipidettä jatkokehitystoimien priorisointiin, suosituimpia uusia toivottuja ominaisuuksia ovat

  • Tekoäly (tikettien automaattista ohjaamista vastuuhenkilöille), 53% vastaajista
  • Asiakaspalvelukokemuksen mittaaminen pikapalautteella, 50% vastaajista
  • Puheluratkaisun integraatiota, 28% vastaajista

 

Requestea kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viimeisen vuoden aikana on muun muassa monipuolistettu tekstin muotoilumahdollisuuksia. Myös käyttöliittymän ulkoasua on kehitetty uusien versioiden myötä ja tuotteeseen on kehitetty esimerkiksi karttanäkymä, jonka avulla käyttäjä voi tarkastella tukipyyntöjen sijaintia kartan avulla.

 

Tutustu ominaisuuksiin

 


Lue seuraavaksi: