Skip to content

15.5.2019

Täyttääkö asiakaspalvelujärjestelmänne tulevan saavutettavuusdirektiivin vaatimukset?

Kirjoittaja: Requeste-tiimi

Tästä vuodesta alkaen portaittain voimaan tuleva saavutettavuusdirektiivi asettaa tarkat säännökset sivustojen ulkoasulle ja toimivuudelle. Säädösten tavoitteena on taata kaikille mahdollisuus toimia täysivertaisesti digitaalisessa yhteiskunnassa.

Requeste-asiakaspalvelujärjestelmän osalta otamme uuden saavutettavuusdirektiivin huomioon osana Requesten jatkuvaa kehitystyötä. Asiakkaanamme saat WCAG-kriteeristön täyttävän palvelun käyttöösi versiopäivityksenä alkusyksystä 2019.

“Lähestymme saavutettavuusdirektiiviä oivana tilaisuutena kehittää Requesten käytettävyyttä entisestään. Direktiivi asettaa yksityiskohtaiset raamit tiettyjen toiminnallisuuksien toteutukselle, joiden seurauksena Requesteen tulee tuki muun muassa ruudunlukuohjelmille sekä pelkästään näppäimistöllä sivustolla navigointiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia keinoja parantaa Requestea ja näemme saavutettavuusdirektiivin yhtenä tarpeellisena työkaluna lisää”Ari Höysniemi, Requesten käyttöliittymäkehittäjä kertoo.

 

Kaipaatko perustietoa saavutettavuusvaatimuksista? Nappaa Sysartin blogista perustiedot ja linkkivinkit aiheeseen liittyen!

 

Kysy meiltä lisää saavutettavuuteen liittyen tai varaa esittely asiantuntijoidemme kanssa

Yhteystiedot

 


Lue seuraavaksi: