Skip to content

1.11.2023

Requeste nyt osa Efecteä: vahvaa liiketoimintaa ja jatkuva tuki asiakkaillemme

Kirjoittaja: Minna Uutinen

Syyskuun 2023 alussa suomalainen ohjelmistoyritys Efecte ilmoitti hankkineensa Requeste-liiketoiminnan Sysart Oy:lta. Tämä liiketoimintakauppa merkitsee tärkeää uudistumisvaihetta Requestelle sekä mahdollistaa entistä paremman tuen ja laajemman tuotevalikoiman Requesten asiakkaille.

Asiakkaiden suuntaan Requesten toiminta jatkuu tästä omistajan vaihdoksesta huolimatta entiseen tapaan. Tässä blogipostauksessa tarkastelemme tarkemmin tätä uutista sekä tutustumme Efecteen.

 

Millainen yritys Efecte on?

Efecte on vuonna 1998 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka auttaa ihmisiä digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa.

Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työntekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille goljateille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa, Puolassa, Espanjassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

 

Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät toiminnan edellytys

Efecten toiminnan ytimessä ovat tyytyväiset työntekijät. Toimiva työyhteisö mahdollistaa tärkeimmän tavoitteemme: tyytyväiset asiakkaat. Tämä yhteinen tavoite tyytyväisistä työntekijöistä sekä asiakkaista luo hyvän pohjan tulevaa varten.

 

Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson kommentoi liiketoimintakaupan taustoja ja tulevaisuuden näkymiä:

“Näemme palvelunhallinnan markkinan konsolidoituvan kiihtyvää vauhtia. Voimien yhdistäminen Requesten kanssa on luonnollinen tapa vauhdittaa kasvuamme myös markkinoiden konsolidoinnin kautta.

Requesten asiakkaat tulevat saamaan jatkuvaa ja entistä parempaa tukea koko Efecte-tiimiltä, mukaan lukien lahjakkaalta Requesten tiimiltä, josta nyt tulee osa Efecteä. Asiakkaat hyötyvät myös laajemmasta tuote- ja palveluvalikoimastamme kuten mahdollisuudesta laajentaa uusiin käyttötapauksiin ja Efecte-palvelunhallinta-alustaan.

Requesten vahva asiakaskunta Suomessa ja tiimin kulttuuri sopivat hyvin yhteen Efecten kanssa, ja näemme paljon mahdollisuuksia hyvään yhteistyöhön. Toivotan Requesten tiimin lämpimästi tervetulleeksi Efectelle”.

 

Sama tuttu Requeste-tiimi edelleen palveluksessasi!

Requeste on nyt siis osa Efecteä. Asiakkaillemme tuttu Requeste-tiimi siirtyi liiketoimintakaupan yhteydessä Efectelle ja on Requeste-asiakkaiden tukena entiseen tapaan. Koskipa asiasi pulmaa tai kehitystoivetta Requesten kanssa tai toivetta saada esittely ratkaisustamme, tavoitat Requeste-tiimin edelleenkin helposti näitä reittejä pitkin:

   • Lähetä sähköpostia helpdeskiimme: helpdesk (at)requeste.com
   • Lähetä viestiä tukipyyntölomakkeelta
   • Soita asiakaspalveluumme +358 40 502 0671
   • Varaa aika kalenteristamme demoa varten

Olethan yhteydessä, kun sinulla tulee kysyttävää!

 

Varaa demoaika!

Lue lisää Requesten ominaisuuksista tai tutustu lisää Efecteen.


Lue seuraavaksi: